Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Építőipar, Zala Megye linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Építőipar, Zala Megye képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: zala-epitoipar.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 85 db
Abtischler Manufaktúra

Abtischler Manufaktúra

Az Abtischler Manufaktúra egy magas színvonalú, tradicionális, kisipari technikai háttérrel és mindezek mellett kiváló szakember gárdával rendelkező, Magyar, Zalai asztalosipari vállalkozás. Fő profilunk asztalos, bútor és épületasztalos termékek gyártása, kivitelezése, egyedi megrendelések alapján, igény szerint bel és külföldön. Rugalmas, profi csapatunkkal - fából - szinte mindent bel és kültéri megoldást meg tudunk valósítani a-z-ig. Bármit elkészítünk, ötleteink és lehetőségeink tárháza szinte kimeríthetetlen. Műhelyünk, bútorok, fa ajtó, fa ablakok, télikertek, szaunák, kerítések stb. gyártására szakosodott. Szolgáltatásaink kiegészülnek igény szerinti helyszíni felméréssel, komplett tervezéssel, ajánlat készítéssel, kiszállítással, beszereléssel valamint tanácsadással.

Ajtó-ablakstúdió

Ajtó-ablakstúdió

Legelső vállalkozásunkat Nagykanizsán, 15 éve kezdtük nyílászárók forgalmazásával. Ezért tudtuk elérni hogy versenyképes piaci árakat alakíthattunk ki. Méretregyártott és standard méretű fa és műanyag ablakok és ajtók, valamint beltéri ajtók forgalmazását és beépítését is végezzük. Webáruházunkban standard méretű nyílászárók közül válogathat, de cégünk az egyedi igényeket is kiszolgálja. Amennyiben méretregyártott nyílászáróra van szüksége kérjük e-mail-ben, telefonon, vagy személyesen vegye fel velünk a kapcsolatot.

Albalix

Albalix

Cégünk a folyamatos fejlődés érdekében 2005 szeptember hónapban új beruházásba kezdett. Örömmel értesítjük Önöket, hogy 2006. július 10.-től megújult környezetben folytatjuk működésünket. Az új telephelyen cégünk egy impozáns bemutatóteremmel, és egy közel 2000 m2-es gyártócsarnokkal áll az Önök rendelkezésére. A termékek gyártásán túl, teljes körű szolgáltatást nyújtunk, az ingyenes szaktanácsadástól, a helyszíni felmérésen keresztül a szállításig, beépítésig bezárólag.

Alfa Limit Kft.

Alfa Limit Kft.

Cégünk az építőipar területén szerzett több évtizedes szakmai tapasztalattal, innovatív megoldásokkal és ügyfélközpontú hozzáállással várja leendő megbízóit legyen szó generálkivitelezésről vagy apróbb építőipari szakmunkáról. Cégfilozófiánk alapját a magas minőség, a határidők betartása, a korrekt elszámolás és a lehető legjobb műszaki megoldás megkeresése alkotják. Az általunk elvégzett munkákra minden esetben garanciát biztosítunk!

Aqua Service

Aqua Service

Az Aqua Service-t Németh Zoltán alapította 1983-ban. A cég székhelye és központi raktára Nagykanizsán található. Az Aqua Service Ecowater Kft-nek számos nagy nyugati cég magyarországi képviselete mellett is sikerült megőriznie 100%-os magyar tulajdonát. 1983 óta a vízelőkészítés minden területével, így a lakossági, közületi, ipari és nagyüzemi létesítmények vízkezelésével is foglalkozunk, tervezéstől a kivitelezésig. Tevékenységünket több mint 20 éves gyártói és kereskedelmi tapasztalat, kiterjedt szervizhálózat, valamint teljeskörű közvetlen gyártói eszközbeszállítás támogatja. Nyugati alapanyagokból (főleg USA) saját szakembereink csúcsminőségű termékeket készítenek a hazai piac számára.

Barcza Árnyékolástechnika

Barcza Árnyékolástechnika

Cégünk 1993-ban alakult ingatlanforgalmazás és fejlesztés területén , és egy profilbővítés után kezdtünk el árnyékolástechnikával is foglalkozni. Több éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk irodák és magáningatlanok teljeskörű árnyékolástechnikai felszerelését illetően. Kiváló minőségű német és olasz alapanyagokból készítjük termékeinket, valamint Velux és Roto nyílászárókhoz is kínálunk gyári árnyékolástechnikát.

Boldogfa

Boldogfa

Minden méret hozzávetőleges. A képeken látható színek a fényképezés és a nyomtatás korlátainak figyelembe vételével szemlélendők. Minden vázlat és 3D rajz a gerendaházak külsejét és formáját reprezentálják és nem tekintheők az eredeti házak pontos ábrázolásának. A fényképeken szereplő ajtókon és ablakokon kisebb változtatások hajthatók végre. Fenntartjuk a jogot a műszaki leírás apróbb változtatásaira. A faanyag természetes tulajdonságai miatt néhány kisebb módosítás elvégezhető. Ezek a készégek egy gyakorlott barkácsoló ember számára könnyen elsajátíthatók.

Borostyán Kerttechnikai és Kertépítési Kft.

Borostyán Kerttechnikai és Kertépítési Kft.

Automata öntözőrendszerek bármilyen méretben, bármekkora terület öntözésének ellátásra telepíthetőek. Számos automata öntözőrendszer gyártó létezik és ennek köszönhetően számos különböző minőségű kivitel is. Cégünk a minőségi, professzionális termékeket gyártó Hunter cég által gyártott termékeket ajánlja, amelyek hosszú évek múltán is megbízhatóan működnek megfelelő karbantartás (téli fagytalanítás, stb.) mellett. Árokásó, kábelfektető gépeink óránként 50-70 m árkot képesek ásni,a talaj kötöttségétől függően. Az árok szélessége 15-30cm, mélysége pedig 50-130cm között változik a használt gép függvényében. A Borostyán Kerttechnikai és Kertépítési Kft. felkínálja teljes kerttechnikai gépparkját az Ön cége telep-, illetve székhelye területén végzendő alábbi kertépítési, parkrendezési munkák elvégzéséhez: - Fűnyírás - Növénymet szés - Növénytelepítés - Füvesítés, fű-tápanyagutánpótlás, gyepfelújítás - Rotálás - Kerti tó-építés, felújítás, karbantartás - Sziklakertek építése - Kertgondozás - Komplett parkosítási tevékenység - 100 cm mélységig (15-25 cm szélességben) gépi árokásás, öntözőrendszerek, illetve egyéb földkábelek lefektetésére

Capital 99

Capital 99

Cégünk, a Capital 99 Kft. a Nyugat-Balatoni régió egyik vezető ingatlanközvetítő cége 15 éves belföldi és nemzetközi tapasztalattal az ingatlanszektorban. Kiváló helyi és piaci ismeret halmozódott fel nálunk a hosszú évek folyamán. Cégünk elsősorban a Nyugat-Balatoni régióra és a hévizi ingatlanpiacra specializálódott. Erősen érdekeltek vagyunk abban, hogy a minket felkereső és a szolgáltatásainkat igénybe vevő ügyfeleink az elvárásaiknak megfelelően a lehető legjobb szolgáltatást kapják akár eladóként, akár lehetséges vevőként keresik fel irodáinkat. Munkatársaink magasan képzettek, nagy tapasztalattal rendelkeznek és erősen motiváltak abban, hogy az ügyfeleink a lehető legpontosabb, őszinte piaci és műszaki információt kapjanak az eladási vagy vásárlási döntéseik meghozatala előtt. Maximális diszkrécióra törekszünk mind a megbízó eladó, mind a megbízó érdeklődőink érdekében. A személyes ingatlanlátogatásokat megelőzően e-mail formájában vagy postai levél útján informáljuk ügyfeleinket. A kellemes hangulatú és professzionális ingatlanbemutatások alkalmával a lehető legtöbb és legpontosabb műszaki és piaci információt adunk át az érdeklődő ügyfeleink részére. Vásárlói igényekhez igazodó, rugalmas ingatlanlátogatás ütemezésére törekszünk.

Hirdetés
Csavar és Kötőelem - Sróf Kft

Csavar és Kötőelem - Sróf Kft

Egyetlen szerkezet sem lehet stabil, ha rossz minőségű kötőelem felhasználásával készült. Ezért nálunk az utolsó csavar és a legrövidebb menetes szár is magas színvonalat képvisel. Segítségére leszünk, ha rozsdamentes vagy speciális, akár tengerentúli szabványoknak megfelelő kötőelemeket keres. Bátran kérje ki szakvéleményünket, szívesen adunk ötleteket, javaslatokat, amelyek megbízhatóságára több mint 20 éves tapasztalatunk a garancia. Rendeljen most kedvező áron, és már szállítunk is! Kérdés esetén hívjon bátran.

Csercsics Kft.

Csercsics Kft.

A Csercsics Faipari Kft. Magyarország faiparának fontos résztvevője, amely több mint két évtized gazdag tapasztalatára tekinthet vissza a bútoripari alkatrészek gyártásában és a szerelvények forgalmazásában. Piacvezető pozíciót mondhat magáénak a német és olasz technikákkal gyártott 3D fóliázott frontok gyártásában, de jelentős mennyiségben állít elő tömörfa és furnérozott bútorfrontokat is. A termékskála magába foglalja a bútoriparban előforduló szerelvényeket, kiegészítőket, segédanyagokat. Ezen termékek a cégalapítás kezdetén nagy tudatossággal kialakított hálózatépítési munka eredményeképpen az egész országban ismertek és kedveltek. A nyugati országok közelsége és az időközben kialakított jó szakmai kapcsolatok következtében, 2009 óta a német bútorpiacra gyárt tömörfa étkezőgarnitúrákat. A cég export tevékenysége a román, szlovén, szlovák és osztrák piacokra is kiterjed. Folyamatos innovatív megoldásokon töprengve, a külföldi faipari vásárokat rendszeresen látogatva igyekszünk a hazai és külföldi Partnereink változó igényeinek megfelelni. Termékkínálatunk részben megtekinthető viszonteladóink üzleteiben, teljes árupalettánk pedig a toronyi bemutatótermünkben, valamint Nagykanizsán a Fa-Feri Kft-nél, Veszprémben a Bonti bt-nél és Sopronban a Bástya Bútorlapcentrum Kft-nél.

Das Haus

Das Haus

Mi, a már magánszemélyek és más ingatlanközvetítők számára is elérhető és alkalmazott hirdetési lehetőségeken kívül, figyelemfelkeltő ingatlanhirdetéseket, más értékesítési technikákat, valamint Magyarországon forradalmi újdonságnak számító ingatlan videót is alkalmazunk, amellyel az Ön eladandó lakását, családi házát, vagy akár más ingatlanát kiemeljük a többi egyazon időben hirdetett ingatlanok közül, mivel a film, videó kifejezőerejénél fogva a legnagyobb hatású marketing kommunikációs eszköz, ezzel lehetőséget adva Önnek az átlagtól eltérő, hatékonyabb hirdetésre és gyorsabb ingatlanértékesítésre.

Deák Diák

Deák Diák

Ön a Deák Diák Kft. webáruházát látja. Weboldalunkat folyamatosan fejlesztjük annak érdekében, hogy minél széleskörűbb kiszolgálást biztosítsunk. Megcéloztuk az intézmények teljeskörű ellátását, így bármely megkeresést szívesen fogadunk. Kinálatunkban nem szereplő termékek, szolgáltatások esetén kérjen tájékoztatást! Írja meg nekünk, mi az amit nem talál vagy már több helyen is elutasították! Egyre több termék esetben elérhetők a mennyiségi kedvezmények, melyek révén akár 2-10 al kedvezőbb áron vásárolhatnak tanulóasztalokat, székeket! A termék kiválasztása után, a mennyiségek megadásakor (módosításkor Frissítés) automatkusan számolja a kedvezményt a kosárban. Termékekinket a bal oldali listából kiválasztva megtekintheti leírásokkal, bruttó árakkal. Regisztráció nélkul böngészhet, kiválaszthat temékeket, amit bevásárló kosarában gyűjt össze. Ez még nem kötelezi Önt semmire, ugyanakkor mindenképp hasznos segítség a pontos számításhoz, szállítás becsléshez.

Donga Kft

Donga Kft

A Donga Építőipari Tervező, Kereskedelmi és Általános Szolgáltató Kft 1993. január 1-én jött létre az 1990-től működő jogelőd Donga Gmk átalakulásával, a törvényben előírt törzstőkével. A Kft 100 %-ban magyar tulajdonban van. Tulajdonosi köre 4 fő magánszemély, akik végzettségüket tekintve különböző feladatok ellátására szakosodtak. Cégünk fő tevékenysége az építőipar, ezen belül elsősorban az építészeti tervezés, a megtervezett épületek kivitelezésének lebonyolítása, illetve felelős műszaki vezetés ellátása. A tervezési jogosultság az ország egész területére érvényes. A tervezést ügyvezetőként saját magam jegyzem, a Zala Megyei Építész Kamara tagjaként, a jogosultságomnak megfelelően.

Dr. Fal szigetelés

Dr. Fal szigetelés

Száműzzük a nedvességet a falakból! Megszüntetjük a vizesedést rozsdamentes lemez bepréseléses módszerrel, mely 100 %-os megoldást kínál! A munkáinkra 20 év garanciát vállalunk! A felhúzódó nedvesség útjába tűzi-horganyzott, rozsdamentes lemezt préselünk speciális géppel. Így létrejön egy új szigetelő réteg. Minden épület, melynek falazóelemei közt fugázat van, alkalmas a lemez-bepréseléssel történő szigetelésre. A rozsdamentes lemezt a téglák közti habarcságyba, fugába préseljük speciális vésőgép segítségével.

Dr. Padló

Dr. Padló

A Dr Padló üzlethálózat 2003 óta 27 magyarországi üzlet társulása. Az üzlethálózat megalakulása óta dinamikusan fejlődik A társulás célja, hogy a vásárlóink kedvezőbb árakhoz szélesebb választékhoz jussanak. Üzleteinkben nagy választékban található darabszőnyeg, padlószőnyeg, PVC padló, laminált padló, készparketta és a hozzájuk tartozó kiegészítők sokasága: fémprofilok, burkolatváltók, szegélylécek, tisztító szerek, ragasztók. De boltjainkban vásárolhat karnist, függönyt, tapétát, lakástextíliát, ajándék tárgyakat és sok más lakberendezési kiegészítőt. Áruházainkba betérve megtapasztalhatja, hogy az egyes termékekeken belül számos fajta és minőségű árut kínálunk. A klasszikus, a hagyományos a modern stílustól egészen az art deco-ig, hogy mindenki megtalálja a neki legmegfelelőbbet.

Drótfonat áruház

Drótfonat áruház

Az ország legolcsóbb kerítésfonata nálunk kapható. Kereskedők, magánszemélyek, gyümölcsös telepítők figyelem. Tűzi horgonyzott huzalból, bármilyen lyukbőséggel és bármilyen vastagságú huzalból drótfonat kapható és előrendelhető. Egy telefonhívást megér önöknek, hogy legkedvezőbb áron vásároljanak drótfonatot. Ezen kívül kapható betonoszlop és huzal is bármilyen mennyiségben és kiváló minőségben. Nálunk minden kézzel készül így hibátlan drótfonatok készülnek. Nagy tétel esetén árengedmény Házhoz szállítás megoldható

Tuti menü