Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Zala - Építőipar - Csarnok és fémipari építészet képes leírás - Építőipar, Zala Megye.tlap.hu
részletek »

Zala - Építőipar - Csarnok és fémipari építészet - Építőipar, Zala Megye.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: zala-epitoipar.tlap.hu » Zala - Építőipar - Csarnok és fémipari építészet
Keresés
Találatok száma - 4 db
Csavar és Kötőelem - Sróf Kft

Csavar és Kötőelem - Sróf Kft

Egyetlen szerkezet sem lehet stabil, ha rossz minőségű kötőelem felhasználásával készült. Ezért nálunk az utolsó csavar és a legrövidebb menetes szár is magas színvonalat képvisel. Segítségére leszünk, ha rozsdamentes vagy speciális, akár tengerentúli szabványoknak megfelelő kötőelemeket keres. Bátran kérje ki szakvéleményünket, szívesen adunk ötleteket, javaslatokat, amelyek megbízhatóságára több mint 20 éves tapasztalatunk a garancia. Rendeljen most kedvező áron, és már szállítunk is! Kérdés esetén hívjon bátran.

Loging Hungary Csarnoképítő Kft

Loging Hungary Csarnoképítő Kft

Egyszerű és flexibilis megoldást keres gépeinek, illetve terményeinek raktározásához ? Egy kitűnő megoldást kínálunk -mezőgazdasági tárolók, melyek flexibilitást és a teljes kihasználás lehetőségét biztosítják a szükséges raktározáshoz. Egy kituno megoldást kínálunk az ipari- és raktárcsarnokok gazdaságos kihasználásához! Ipari és raktárcsarnokok esetén a homlokzat illetve a teto szendvicspanelbol készül, amely megoldás biztosítja a szükséges hogátlást, a divatos megjelenési képet, és a hosszú élettartamot

Szig-Bau 94 Kft.

Szig-Bau 94 Kft.

A Szig-Bau 94 Kft. szigetelési, mérnöki, építési, karbantartási, felújítási, kivitelezési és mérnöki tevékenységét az elvárható legmagasabb színvonalon valósítja meg. Társaságunk minőségpolitikájának alapja a megrendelők igényeihez való lehető legjobb alkalmazkodás. Célunk: megrendelőink megtartása és újabb megrendelők megnyerése. Ennek érdekében kiépítettük az MSZ EN ISO 9001:2001 szabvány követelményeinek megfelelően kidolgozott minőségügyi rendszerünket, melyet független tanúsító szervezettel tanúsíttattunk, majd ezt a tanúsítást az esedékes felügyeleti auditon továbbra is meg kívánjuk őrizni. A társaság vezetője a tulajdonos, végzettsége szerint építőmérnök-üzemgazdász. A SZIG-BAU 94 Kft. jól együttműködő szakembereitől az irányítási folyamatban szervesen résztvevő mérnökök a minőséget megkövetelik. A kivitelezési, felújítási munkáknál az ÉMI minősítéssel, megfelelőségi bizonyítvánnyal rendelkező korszerű anyagokat használunk. Társaságunk megfelelő anyagi háttérrel rendelkezik az építési, felújítási, karbantartási munkák kivitelezéséhez.

Tornyos és Társa Kft-t.

Tornyos és Társa Kft-t.

Fő profilunk az egyedi és típus-épület acél vázszerkezetek gyártása és szerelése, tetőfedés és oldalfal burkolatok készítése egyrétegű és hőszigetelt kivitelben, Lindab anyagokból. Ezen csarnokrendszerek magába hordozzák a könnyűszerkezetes építési mód minden előnyét. A gazdaságos szerkezeti kialakítás mellett, az elvárásoknak és az igényeknek a lehető legmegfelelőbb burkolati rendszereket kínálunk Ezeket a könnyűszerkezetes csarnokokat többnyire kompletten, nyílászárókkal bádogos szerkezetekkel együtt, teljesen készre szerelve adjuk át. A csarnok mérete, tömege, formája tág határok között tervezhető, a funkciónak, a térigénynek illetve az egyedi építészeti elképzeléseknek megfelelően. A felhasználási területük igen sokrétű, szinte minden igény kielégíthető. Minden esetben tételes árajánlatot és igény szerint szakmai tanácsadást biztosítunk megrendelőink részére.

Tuti menü