Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Zala - Építőipar - Egyéb szolgáltatók képes leírás - Építőipar, Zala Megye.tlap.hu
részletek »

Zala - Építőipar - Egyéb szolgáltatók - Építőipar, Zala Megye.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: zala-epitoipar.tlap.hu » Zala - Építőipar - Egyéb szolgáltatók
Keresés
Találatok száma - 27 db
Albalix

Albalix

Cégünk a folyamatos fejlődés érdekében 2005 szeptember hónapban új beruházásba kezdett. Örömmel értesítjük Önöket, hogy 2006. július 10.-től megújult környezetben folytatjuk működésünket. Az új telephelyen cégünk egy impozáns bemutatóteremmel, és egy közel 2000 m2-es gyártócsarnokkal áll az Önök rendelkezésére. A termékek gyártásán túl, teljes körű szolgáltatást nyújtunk, az ingyenes szaktanácsadástól, a helyszíni felmérésen keresztül a szállításig, beépítésig bezárólag.

Alfa Limit Kft.

Alfa Limit Kft.

Cégünk az építőipar területén szerzett több évtizedes szakmai tapasztalattal, innovatív megoldásokkal és ügyfélközpontú hozzáállással várja leendő megbízóit legyen szó generálkivitelezésről vagy apróbb építőipari szakmunkáról. Cégfilozófiánk alapját a magas minőség, a határidők betartása, a korrekt elszámolás és a lehető legjobb műszaki megoldás megkeresése alkotják. Az általunk elvégzett munkákra minden esetben garanciát biztosítunk!

Aqua Service

Aqua Service

Az Aqua Service-t Németh Zoltán alapította 1983-ban. A cég székhelye és központi raktára Nagykanizsán található. Az Aqua Service Ecowater Kft-nek számos nagy nyugati cég magyarországi képviselete mellett is sikerült megőriznie 100%-os magyar tulajdonát. 1983 óta a vízelőkészítés minden területével, így a lakossági, közületi, ipari és nagyüzemi létesítmények vízkezelésével is foglalkozunk, tervezéstől a kivitelezésig. Tevékenységünket több mint 20 éves gyártói és kereskedelmi tapasztalat, kiterjedt szervizhálózat, valamint teljeskörű közvetlen gyártói eszközbeszállítás támogatja. Nyugati alapanyagokból (főleg USA) saját szakembereink csúcsminőségű termékeket készítenek a hazai piac számára.

Barcza Árnyékolástechnika

Barcza Árnyékolástechnika

Cégünk 1993-ban alakult ingatlanforgalmazás és fejlesztés területén , és egy profilbővítés után kezdtünk el árnyékolástechnikával is foglalkozni. Több éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk irodák és magáningatlanok teljeskörű árnyékolástechnikai felszerelését illetően. Kiváló minőségű német és olasz alapanyagokból készítjük termékeinket, valamint Velux és Roto nyílászárókhoz is kínálunk gyári árnyékolástechnikát.

Borostyán Kerttechnikai és Kertépítési Kft.

Borostyán Kerttechnikai és Kertépítési Kft.

Automata öntözőrendszerek bármilyen méretben, bármekkora terület öntözésének ellátásra telepíthetőek. Számos automata öntözőrendszer gyártó létezik és ennek köszönhetően számos különböző minőségű kivitel is. Cégünk a minőségi, professzionális termékeket gyártó Hunter cég által gyártott termékeket ajánlja, amelyek hosszú évek múltán is megbízhatóan működnek megfelelő karbantartás (téli fagytalanítás, stb.) mellett. Árokásó, kábelfektető gépeink óránként 50-70 m árkot képesek ásni,a talaj kötöttségétől függően. Az árok szélessége 15-30cm, mélysége pedig 50-130cm között változik a használt gép függvényében. A Borostyán Kerttechnikai és Kertépítési Kft. felkínálja teljes kerttechnikai gépparkját az Ön cége telep-, illetve székhelye területén végzendő alábbi kertépítési, parkrendezési munkák elvégzéséhez: - Fűnyírás - Növénymet szés - Növénytelepítés - Füvesítés, fű-tápanyagutánpótlás, gyepfelújítás - Rotálás - Kerti tó-építés, felújítás, karbantartás - Sziklakertek építése - Kertgondozás - Komplett parkosítási tevékenység - 100 cm mélységig (15-25 cm szélességben) gépi árokásás, öntözőrendszerek, illetve egyéb földkábelek lefektetésére

Dr. Fal szigetelés

Dr. Fal szigetelés

Száműzzük a nedvességet a falakból! Megszüntetjük a vizesedést rozsdamentes lemez bepréseléses módszerrel, mely 100 %-os megoldást kínál! A munkáinkra 20 év garanciát vállalunk! A felhúzódó nedvesség útjába tűzi-horganyzott, rozsdamentes lemezt préselünk speciális géppel. Így létrejön egy új szigetelő réteg. Minden épület, melynek falazóelemei közt fugázat van, alkalmas a lemez-bepréseléssel történő szigetelésre. A rozsdamentes lemezt a téglák közti habarcságyba, fugába préseljük speciális vésőgép segítségével.

Dr. Padló

Dr. Padló

A Dr Padló üzlethálózat 2003 óta 27 magyarországi üzlet társulása. Az üzlethálózat megalakulása óta dinamikusan fejlődik A társulás célja, hogy a vásárlóink kedvezőbb árakhoz szélesebb választékhoz jussanak. Üzleteinkben nagy választékban található darabszőnyeg, padlószőnyeg, PVC padló, laminált padló, készparketta és a hozzájuk tartozó kiegészítők sokasága: fémprofilok, burkolatváltók, szegélylécek, tisztító szerek, ragasztók. De boltjainkban vásárolhat karnist, függönyt, tapétát, lakástextíliát, ajándék tárgyakat és sok más lakberendezési kiegészítőt. Áruházainkba betérve megtapasztalhatja, hogy az egyes termékekeken belül számos fajta és minőségű árut kínálunk. A klasszikus, a hagyományos a modern stílustól egészen az art deco-ig, hogy mindenki megtalálja a neki legmegfelelőbbet.

Ecosysplan mérnöki Iroda

Ecosysplan mérnöki Iroda

Vállalkozásunk 1992-ben indult. Fő tevékenységünk a különböző célra felhasználandó ivó-, ipari- és termálvizek szükség szerinti tisztítására, kezelésére alkalmas technológiák és berendezések tervezése, fővállalkozásban történő megvalósítása. Az Ön igényének megfelelően a CAD - rendszerrel dolgozó tervezőink akár teljesen automatizált, számítógépes folyamatirányító berendezés felügyelete alatt működő rendszert terveznek. Vállaljuk egyedi technológiák kidolgozását, szakértői vizsgálatok végzését, tanulmányok készítését.

Ema

Ema

Tisztelt leendő Partnerünk! Az Európai Minőség Ablakgyártó Kft. elsősorban I. osztályú, európai minőségű fa, alu-fa, műanyag, alu-műanyag, és alumínium nyílászárók gyártásával illetve forgalmazásával foglalkozik. Az egyedi méretek, kialakítások, formák, kivitelek nálunk nem jelentenek problémát! Műanyag nyílászárók terén 5-6-7 légkamrás, 70-74-88 mm beépítési mélységű termékekkel állunk Ügyfeleink és Partnereink rendelkezésére. Fa nyílászárók esetén 68-78-88 mm profilmélységű, 3 illetve 4 rétegben ragasztott, I. osztályú válogatott nyugat-európai alapanyagokból dolgozunk, és a 78-88 mm-es profilhoz már alap áron kínáljuk a 3-rétegű üvegezést Ug=0,6 W/m2K hőátbocsátási tényezővel. Fa termékek választásakor a műemlék jellegű konstrukciók gyártása sem jelent akadályt, így a piac minden keresleti szegmensének meg tudunk felelni. Munkatársukkal való egyeztetés után ezúton megküldjük Önöknek vállalkozásunk rövid ismertetőjét, szíves felhasználásra.

Hirdetés
Equitone a szálcement szerelt homlokzatburkolat

Equitone a szálcement szerelt homlokzatburkolat

Az Equitone a szálcement homlokzatburkolat vezető márkája. A szálcement Eternit név alatt is ismertté vált. A szálcement természetes ásvány tartalmú kompozit anyag egyedülálló esztétikai és fizikai tulajdonságokkal. Az átszellőztetett homlokzat kedvelt ahol az időjárási viszonyok ingadozóak. A szerelt homlokzat külső felületén az eső-, illetve a napsugárzás hatása megtörik. A lapok nagytáblás kialakításban is készülhetnek. Tipusai: natura, tectiva, eter-color, textura, pictura, alumínium alszerkezet

Falszigetelés

Falszigetelés

Salétromosfalak, dohos szagú nedves házak utólagos talajvíz elleni szigetelésével foglalkozunk 1988 óta.Mivel egy idő után az épületek meglévő talajvíz elleni vizszigetelése már nem képes ellátni eredeti funkcióját, szükség van a házak utólagos szigetelésére. A piacon levő legelterjedtebb bontásos, roncsolásos és a 21.századi bontás nélküli, roncsolásmentes technológiákkal dolgozunk. A falak vizesedése és salétromosodása sok régi épületnek vissza-visszatérő problémája.

Infrahőkép kft.

Infrahőkép kft.

Az Infrahőkép kft. egy olyan vállalkozás, mely célul tűzte ki az energiafelhasználás optimalizálását és az emberi élettér, lakótér komfortosabbá tételét. Cégünk a fent említett problémák megoldására 4 különböző területen nyújt szolgáltatást: Ezek egyike az épületek termográfiai vizsgálata, mely feltárja a hiányosságokat egy professzionális hőkamera segítségével. A Caleo infra padlófűtés egy új csúcstechnológia, amely egyszerű és megbízható rendszer, a távoli infravörös sugárzás elvén alapul. Energiatakarékos megoldás, sokoldalú felhasználással, kivitelezése gyors és egyszerű. A cellulóz hőszigetelő rendszer befújásos technikája lehetővé teszi a hőhídmentes és ülepedés biztos természetbarát hőszigetelést, mely a nehezen elérhető üregeket is tökéletesen kitölti. Negyedik a NASA által kifejlesztett, Magyarországon még újdonságnak számító Thermilate hőszigetelő festékadalék, mely alkalmazása révén segít spórolni a fűtésszámlán és megszünteti a páralecsapódás, penészesedés előfordulását. Mint tudjuk a háztartások energiafelhasználásának nagy részét a fűtés teszi ki. A megfelelő hőszigetelő rendszer alkalmazásával soha nem várt költségeket és energiát takaríthatunk meg, nem beszélve a környezetbe juttatott káros anyag kibocsátásának csökkentéséről.

Internorm

Internorm

Az Internorm Európa legnagyobb ablak- és ajtómárka, amely a iránymutató megoldásokat biztosít vásárlóinak. A termékminőségben nyújtott szakmai vezető szerepét a tanácsadástól a beépítésen keresztül az utógondozásig ez a kompromisszumok nélküli csúcsteljesítmény biztosítja. A vevői elragadtatottság és a hosszú éveken tartó vevői hűség biztosítja a tartós sikeres eredményt. Az Internorm termékekkel kapcsolatos bővebb információért érdeklődjön az Internorm Márkaképviseletekben. Ingyenes katalógusokért kattintson a [Kapcsolat] menüpontra!

Kájhacsempe manufaktúra

Kájhacsempe manufaktúra

Cégünket 1999. évben alapítottuk Zalaegerszegen azzal a céllal, hogy a magyarországi és a környékbeli országok cserépkályha és csempekandalló piacán jelentkező minőségi kályhacsempe igény kielégítésére és a piacon meglévő termékválaszték bővítésére tudjunk jó minőségű és árban is megfelelő termékeket biztosítani. Üzemünk kialakításánál ezért választottuk a kályhacsempegyártás területén a legjobb, un. öntött gyártástechnológiát, a vezető európai kerámia alapanyag gyártó cégek speciális, minőségi kályhacsempe alapanyagait, mázait. Formaparkunk kialakítását kerámia iparművész végezte, mintáink a Szabadalmi Hivatal által bejegyzett formatervezési mintaoltalommal védettek. Célunk az, hogy a tömegtermeléssel szemben kisszériás, széles termék és színválasztékunkból a megrendelő egyedi igényei szerinti legjobb terméket tudjuk biztosítani. Ezen célok megvalósításában döntő szerepet játszik a megrendelés alapján, tüzelőberendezésenkénti egyedileg történő gyártás, a magas arányú kézi munkavégzés, a stabil munkaerő, és a cégvezetés több évtizedes, a kályhacsempe gyártásban szerzett szakmai tapasztalata.

Kassa ablak

Kassa ablak

Kassa Tamás a Kassa Kft. ügyvezető igazgatója vagyok. Kérem tekintse meg cégünk termékeit és szolgáltatásait, melyből megismerheti az építőipar területén dolgozó társaságunkat, tevékenységi köreinket és számos referencia munkánkat. Vállalkozásunk 2003. év elején alakult Nagykanizsán. A 2000. évtől a Halász Metal System Kft-vel együtt kezdtük el eredményes tevékenységünket. Cégünk szakképzett és tapasztalt állománya 10 fő, melyet állandó alvállalkozók és szakképzett lakatos állománnyal van ellátva.

Klimatrend kft.

Klimatrend kft.

Vállalkozásunk 1995-ben azzal a céllal jött létre, hogy a szakmánkban azaz a hűtés klíma valamint légtechnikai iparágban újszerű, vevő orientált kereskedelmi és szolgáltató tevékenységet nyújtson. A zalaegerszegi telephelyű cég tevékenysége kezdetben elsősorban Zala- Vas- Veszprém- és Somogy megyékre terjedt ki, mára már országos méretűvé nőtte ki magát. A Klimatrend Hungary Kft. hűtés- klíma valamint légtechnikai rendszerek, tervezésével, berendezések kereskedelmével, rendszerek kivitelezésével karbantartásával, szervizmunkáival foglakozik. A fő célkitűzésünk, elkötelezett minőségpolitikánkat megvalósítani mind a komfort, mind pedig az ipari alkalmazású rendszerek területén teljes körű szolgáltatást nyújtani, amely magába foglalja a tervezést, a kivitelezését, folyamatos karbantartást, és szervizelést.

Ligheneral Kft.

Ligheneral Kft.

Garázskapuk, kaputechnikai berendezések kis- és nagykereskedelmi forgalmazásával, és telepítésével foglalkozunk. A Hörmann márkatermékek meghatározó képviselői vagyunk, mind a lakossági, mind az ipari megrendelők szolgálatában. Társaságunkat 'szörnyen régen', 1982 - ben alapítottuk, az első garázskapuk beszerelését 1983-ban végeztük a Zalai Nyomdában (Scandoor kapuk). Az azóta általunk értékesítésre-, és szerelésre került garázskapuk száma elérte a 12000 db - ot, a garázskapunyitó automatiké a 8000 - et, a kertkapunyitó automatikáké pedig a 4200 - at. Termékeink 90 % - a Hörmann termék, ennek köszönhetően a meghibásodási százalék minimális-, ezrelékben kimutatható. A nagymértékű vevői megelégedés által folyamatosan nő visszatérő vásárlóink száma.

Tuti menü