Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Zala - Építőipar - Építészek - Generál kivitelezők képes leírás - Építőipar, Zala Megye.tlap.hu
részletek »

Zala - Építőipar - Építészek - Generál kivitelezők - Építőipar, Zala Megye.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: zala-epitoipar.tlap.hu » Zala - Építőipar - Építészek - Generál kivitelezők
Keresés
Találatok száma - 6 db
Drótfonat áruház

Drótfonat áruház

Az ország legolcsóbb kerítésfonata nálunk kapható. Kereskedők, magánszemélyek, gyümölcsös telepítők figyelem. Tűzi horgonyzott huzalból, bármilyen lyukbőséggel és bármilyen vastagságú huzalból drótfonat kapható és előrendelhető. Egy telefonhívást megér önöknek, hogy legkedvezőbb áron vásároljanak drótfonatot. Ezen kívül kapható betonoszlop és huzal is bármilyen mennyiségben és kiváló minőségben. Nálunk minden kézzel készül így hibátlan drótfonatok készülnek. Nagy tétel esetén árengedmény Házhoz szállítás megoldható

Ekler Károly építész

Ekler Károly építész

Tervezés és házépítés Műemlékek felújítása. Hagyományos, elsősorban magyar szellemiségű épületek, régóta bevált építési módok és anyagok előtérbe helyezése. Divat szempontok háttérbe szorítása. Arányos, kiegyensúlyozott házak tervezése és építése téglából, vályogból (favázzal is), borona falszerkezettel. Személyhez, néphez és tájhoz illő szeres építés. Szemeskályhák, kemencék, téglakályhák tervezése, rakása. Vályog készítése rakott, patics, döngölt falakhoz és téglához az építés helyszínén, vagy odaszállítva.

Happy House Center

Happy House Center

A Happy House Center egy rendszer, az YTONG készház ágazaton belül, mely a tervezéstől a költözésig nyújt teljeskörű segítséget azoknak, akik ízléses, önálló otthonra vágynak. Rendszerünk biztosíték arra, hogy a régió (Zala és Vas megye) egész területén Ön ugyanazt a kiváló minőséget kapja. Kivitelezési technológiánk hőszigetelési mutatói kiváló minősítéssel rendelkeznek. A kivitelezés során a vevő igényeit maradéktalanul igyekszünk kielégíteni, figyelembe véve a pénzügyi hátteret. Az általunk végzett kivitelezésre a beépített anyagokra maradéktalanul garanciát vállalunk!

Lész Kft. generál kivitelezés

Lész Kft. generál kivitelezés

Cégünk építő munkája nagy múltra tekint vissza. Felújító és karbantartó munkákon kívül vállalunk mindenféle építőipari kivitelezést, többek között: épületek komplett kivitelezését, homlokzat felújítást, víz- és villanyszerelési munkákat, illetve kőműves és asztalos munkákat. A Lész Kft. vállalja épületek, lakások teljes belső és külső felúítását, hideg- és melegburkolását, üvegezést, valamint festés-mázolását. Tevékenységünk során mindig a lehető legjobb minőségű anyagokat használjuk fel, természetesen az ár-érték arány messzemenő figyelembevételével. Amennyiben további információra lenne szüksége ezzel kapcsolatban, kérjük lépjen kapcsolatba a műszaki vezetővel!

Mérmű Építőipari Szolgáltató Bt

Mérmű Építőipari Szolgáltató Bt

Vállalkozásunk valódi családi cég. Gyakran külső partnerekkel egészülnek ki erőink, de a 'mag' az építész páros, akiknek egyre többször segít be építész hallgató leányuk is. A szó igaz értelmében kisvállalkozás vagyunk - ugyanakkor sokoldalúak: a tervezés mellett további szakmai szolgáltatások egész sorával állunk megbízóink rendelkezésére.

Szabadics Cégcsoport

Szabadics Cégcsoport

Az elmúlt években számos projektet valósítottunk meg, jelentős referenciával rendelkezünk a közműépítés, csatornázás, útépítés, városfejlesztés, épületbontás, magasépítés területén. Szilárd gazdálkodási helyzetünknek és kiváló műszaki felkészültségünknek köszönhetően önkormányzatok, vízszolgáltatók megbízható partnerévé váltunk. Az országban az elsők között voltunk akik gazdaságilag, jogilag, műszakilag képesek voltak arra, hogy részt vegyenek államilag koordinált PPP projektekben, aminek köszönhetően az általunk üzemeltetett öt sportlétesítményben több száz felnőtt és gyerek részére tettük elérhetővé a sportolást az év minden szakában. Folyamatos fejlődésünk közben ugyanakkor megőriztük azokat az értékeket, amelyek egy családi vállalkozás alapjait jelentik.

Tuti menü