Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Zala - Építőipar - Építőanyag kereskedések képes leírás - Építőipar, Zala Megye.tlap.hu
részletek »

Zala - Építőipar - Építőanyag kereskedések - Építőipar, Zala Megye.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: zala-epitoipar.tlap.hu » Zala - Építőipar - Építőanyag kereskedések
Keresés
Találatok száma - 11 db
Épforg Kft

Épforg Kft

Az Épforg Kft. családi vállalkozásból lett építőanyag kereskedő lánc, amely 1987 óta segít az építkezőknek eligazodni az építőanyagok széles kínálatában, és abban, hogy mindenből a legmegfelelőbbet sikerüljön kiválasztani. Cégünk 2002-ben csatlakozott a ma már országos lefedettségű építőanyag beszerzési hálózathoz, az Új Ház zrt-hez, amely további garanciát jelent piacképes áraink kialakításában. Így a térségünkben már megszerzett vezető pozíciónkat tartani tudjuk, illetve a gyártóktól való közvetlen vásárlás lehetővé teszi, hogy jó minőségű árut kínáljunk kedvező áron. Számunkra visszatérő elégedett vásárlóink a legjobb referenciák, akik családias hangulatban szerzik be a számukra fontos építőanyagokat pincétől a padlásig. A teljeskörű építőanyag kínálat mellett a másik fő profilunk a fürdőszobai termékek, burkoló anyagok és fürdőszoba felszerelések forgalmazása. Míg korábban a választék hiánya okozott gondot, ma a bőség zavara nehezíti a döntést.Üzleteinkben ehhez tudunk ötleteket , tanácsokat adni, hogy ki-ki megtalálja az izlésének , és nem utolsó sorban pénztárcájának megfelelő legjobb megoldást.Kínálatunkban megtalálható olasz, spanyol vezető csempegyárak termékei, /pl Imola, Marazzi,Aranda, Ape/, Zalakerámia termékek, szaniterek, csaptelepek, zuhanykabinok, ragasztóanyagok, fúgázók, vízszigetelők, kiegészítők és még sok minden más.

Kő-Fa-Ker-Bau KFT

Kő-Fa-Ker-Bau KFT

Ahol a természet valóság. Profilunk elsősorban kőfeldolgozás, mediterrán és vágott kövek gyártása, mindenféle méretben és stílusban az Ön igényeinek megfelelően. Vágott köveink kétoldalt illetve négy oldalt vágott stílusban értendők, sima és rusztikus felülettel. A mediterrán köveink sima tört felülettel, és fűrészelt formában értendők. A feldolgozáson kívül értékesítéssel is foglalkozunk az egész ország területén (kis,- és nagyker). A honlapon látható képek saját kivitelezésű munkáinkról készültek.

MesterPadló - online webáruház

MesterPadló - online webáruház

Melegburkolati webáruház elsöprő felhozatallal: a heterogén, otthonra ajánlott, ill. homogén, ipari PVC padlók, realisztikus parkettahatású laminált parketták és szőnyegpadlók mellett kiegészítőket (szőnyegek, lábtörlők, műfüvek, burkoló segédeszközök) is talál gazdag kínálatunkban, magas minőségben, külföldi és hazai gyártóktól. Variábilis melegburkolati termékek lakáscélú és intézményi alkalmazásra, országszerte kedvező házhozszállítási feltételekkel, szakszerű tanácsadással. Segítünk megtalálni az ideális talpalávalót!

Mozaik Áruház Kft.

Mozaik Áruház Kft.

Cégünk több, mint 30 éves története alatt az Önök maximális kiszolgálása érdekében gyakran kerestük az olyan lehetőségeket, termékeket, amelyek kicsit másabbak, többek az általánosnál, megszokottnál. Ha Önnek meghatározó szempont a vásárlásnál a kedvezményes ár és burkolás, fürdőszoba felújítás előtt van kedve kincsekre vadászni, akkor érdemes ide ellátogatni! 1996-ban a kor követelményeinek megfelelően felépült a minden szempontból modern Mozaik Fürdőszoba- és Burkolólap Szakáruház, ahol az Önök igényeit 3000 m2-es raktárból szolgáljuk ki. Padlólapok, csempék, szaniterek, szerszámok, fürdőszobai bútorok, wellness termékek teljes választékával állunk az önök rendelkezésére.

Oláh Tibor

Oláh Tibor

Szendvicspanel gyártása, lemez termékek rendelésre a gyártótól. Minőségi alapanyagokból , tanúsítvánnyal rendelkező szendvicspanel termékek elérhető áron. Cellspan, a gyártó cég egyik fő terméke a szendvicspanel. Látogasson el weboldalunkra az aktuális árakért, akciókért, további szendvicspanel árakért, szendvicspanel minőségi mutatókért. A szendvicspanel könnyű szerkezete és jó stabilitása miatt nagyon közkedvelt. Cellspan, a gyártó cég egyik fő terméke a szendvicspanel. Látogasson el weboldalunkra az aktuális árakért, akciókért, további szendvicspanel árakért, szendvicspanel minőségi mutatókért. A szendvicspanel könnyű szerkezete és jó stabilitása miatt nagyon közkedvelt.

Raab Karcher

Raab Karcher

A magyarországi cégtörténet 1995-ben kezdődött, mikor a németországi Raab Karcher GmbH megvásárolta a Budapesti, Észak-Magyarországi és a Dél-Dunántúli Tüzelő- és Építőanyag-kereskedelmi Vállalatokat. A cég 2000-től a francia Saint-Gobain Csoport tagja. Magyarországon jelenleg 26 Raab Karcher építőanyag teleppel, 2 Platform Áruházzal rendelkező országos hálózat szolgálja ki a vevőket. A Saint-Gobain Építőanyag Kereskedelmi zRt-nek nemcsak az építőanyagok újraelosztásában van szerepe a hazai piacon, hanem aktív részese kíván lenni a tervezési, építési folyamatoknak, az új anyagok, technológiák bevezetésében és tanácsadásban. A cég számára a legfőbb szempont a vevők elégedettsége, ezért programja átfogja a modern, költségkímélő építkezés összes építőanyagát az alapozástól a tetőig, szigorúan ügyelve a minőség-ár-érték arányokra. Az 1665-ben, Párizsban alapított cég története egy uralkodóház megrendelésével vette kezdetét, amikor is a cég a Versailles-i kastély tükörterméhez szállította az üveget, azóta már a világ egyik vezető építőanyag-gyártó és -kereskedelmi csoportjának számít. A Saint-Gobain Építőanyag-Kereskedelmi Ágazat 2009-ben 17 milliárd Euró forgalmat ért el. Építőanyag kereskedelemmel a világ 27 országában, 4.260 telephellyel, 73.000 alkalmazottal van jelen.

Szigment Építőanyag kereskedés

Szigment Építőanyag kereskedés

Rólunk: Cégünk 1992 év óta építőanyag kereskedéssel foglalkozik, ... Kiszolgállunk: - kivitelezőket - magánvásárlókat Nagyon sok termékünk állandó raktári készleten megtalálható, így vásárlás esetén azonnal elvihetőek! Várjuk vásárlóink érdeklődését!

Tetőcserép áruház

Tetőcserép áruház

Nem csak web áruházként működünk, keszthelyi telephelyünkön, jól felszerelt logisztikai háttérrel, állunk ügyfeleink szolgálatában már több mint 20 éve. Magyarország piacvezető építőanyag kereskedelmi hálózatának (újHÁZ Centrum) tagjaként, a lehető legjobb árakkal rendelkezünk, ezáltal nálunk a legjobb cserép gyártók - Bramac, Tondach, Mediterrán, Creaton - minőségi termékeit kapja a lehető legkedvezőbb áron. Mi, a Velünk Kft. azon dolgozunk,hogy partnereink és az általunk kiszolgált vásárlóink korszerű termékeink és magas színvonalú szolgáltatásaink felhasználásával olyan épületet hozhassanak létre, amit megálmodtak és egészségesen élhessenek benne.

Trombitás Kft

Trombitás Kft

A Trombitás Kft. elődje az 1990-ben alapított egyéni vállalkozás, mely a későbbiekben 1997 végéig Egyéni Cégként működött. A forgalom jelentős növekedése indokolttá tette a cégforma változtatását. Így 1997 végével megalakult a Trombitás Kft., melynek törzstőkéje 45.860 e Ft. 1992-ben nyitottuk meg második üzletünket Sümegen. 1995-ben cégünk új központi telephelyet létesített Keszthelyen. Itt 6000 m2-es területen, közel 900 m2 alapterületű korszerű könnyűszerkezetes fedett raktárcsarnokkal és 100 m2-es bemutatóteremmel, valamint irodaépülettel várjuk vásárlóinkat, ügyfeleinket. A vállalkozás adatairól mindkét telephelyet összefogva, (megrendelés, raktárkészlet, számlázás, pénzügy) számítógépes nyilvántartó rendszer szolgáltat naprakész információt. Munkatársaimmal azon dolgozunk, hogy - mindkét telephelyünkön - vásárlóink a lehető legmagasabb színvonalú kiszolgálásban részesüljenek. Dolgozóink folyamatos képzésének köszönhetően, hiteles tanácsokkal segítjük az eligazodást a korszerű építőanyagok széles palettáján. Folyamatosan keressük a kapcsolatot az újabb gyártókkal, beszállítókkal, ennek köszönhetően kínálatunk egyre bővül. A beszerzés és értékesítés területén szükséges továbblépésként 2000-ben csatlakozott a vállalkozásunk az újHáz Centrum beszerzési és értékesítési csoporthoz. Ennek köszönhetően versenyképességünk magabiztossá vált a nehéz gazdasági környezetben is.

Hirdetés
Velünk Kft.

Velünk Kft.

Mi, a Velünk Kft. azon dolgozunk,hogy partnereink és az általunk kiszolgált vásárlóink korszerű termékeink és magas színvonalú szolgáltatásaink felhasználásával olyan épületet hozhassanak létre, amit megálmodtak és egészségesen élhessenek benne. Mi, a Velünk Kft. minden gondolatunkkal és tettünkkel arra törekszünk, hogy az általunk nyújtható maximális segítséget nyújtsuk vevőinknek az építkezés teljes időtartama alatt. Egymás munkáját folyamatosan segítve dolgozunk. Mi, a Velünk Kft. 3 fő építészmérnök, 1 fő építésztechnikus és 1 fő felsőfokú külkereskedelmi és áruforgalmi ügyintéző munkatárssal várjuk a hozzánk betérő érdeklődőket, építkezőket. Folyamatosan felkutatjuk az új műszaki fejlesztésű építőanyagokat és szakmai képzéseken veszünk részt.

Well Kft.

Well Kft.

A Well Kft. 1991-ben alakult, és fő tevékenysége az ipari és épületgépészeti szerelvények forgalmazása. Társaságunknak jelenleg 3 magánszemély tulajdonosa van. Működésünk során gyártókkal, importőrökkel hosszú távú megállapodásokat kötöttünk azért, hogy a piacon jó minőségű termékekkel és kedvező ajánlatokkal tudjunk megjelenni. Hét sikeres év után, 1998 augusztusában megnyitottuk jelenleg is működő kis- és nagykereskedelmi üzletünket. Azóta partnereink között kereskedők, kivitelezők és az ipar szinte minden területéről találhatók üzemeltetők, felhasználók, amit a rugalmas és gyors kiszolgálásunknak köszönhetünk. Vevőink kérésére a termékekkel kapcsolatosan mérnöki szaktanácsadást is biztosítunk. Raktárkészletünkön a gyakori szerelvények szinte teljes méretválasztéka megtalálható, hogy a partnereink kiszolgálása a lehető leggyorsabb legyen. A termékek kiszállítását saját gépjárműveinkkel végezzük. Társaságunk az ipari-, épületgépészeti szerelvények kis-, és nagykereskedelme, és tervezés tevékenységekre vonatkozó minőségirányítási rendszerrel rendelkezik. Az MSZ EN ISO 9001:2001 szabvány követelményeit alkalmazzuk, melyet az Eurocert Kft. tanúsított. A Well Kft. mindig törekedett arra, hogy működése során a cég fejlődése töretlen legyen. Minden évben fejlesztéseket, kisebb-nagyobb beruházásokat hajtottunk végre.

Tuti menü