Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Zala - Építőipar - Faépítészet - Ácsok - Asztalosok képes leírás - Építőipar, Zala Megye.tlap.hu
részletek »

Zala - Építőipar - Faépítészet - Ácsok - Asztalosok - Építőipar, Zala Megye.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: zala-epitoipar.tlap.hu » Zala - Építőipar - Faépítészet - Ácsok - Asztalosok
Keresés
Találatok száma - 15 db
Abtischler Manufaktúra

Abtischler Manufaktúra

Az Abtischler Manufaktúra egy magas színvonalú, tradicionális, kisipari technikai háttérrel és mindezek mellett kiváló szakember gárdával rendelkező, Magyar, Zalai asztalosipari vállalkozás. Fő profilunk asztalos, bútor és épületasztalos termékek gyártása, kivitelezése, egyedi megrendelések alapján, igény szerint bel és külföldön. Rugalmas, profi csapatunkkal - fából - szinte mindent bel és kültéri megoldást meg tudunk valósítani a-z-ig. Bármit elkészítünk, ötleteink és lehetőségeink tárháza szinte kimeríthetetlen. Műhelyünk, bútorok, fa ajtó, fa ablakok, télikertek, szaunák, kerítések stb. gyártására szakosodott. Szolgáltatásaink kiegészülnek igény szerinti helyszíni felméréssel, komplett tervezéssel, ajánlat készítéssel, kiszállítással, beszereléssel valamint tanácsadással.

Ajtó-ablakstúdió

Ajtó-ablakstúdió

Legelső vállalkozásunkat Nagykanizsán, 15 éve kezdtük nyílászárók forgalmazásával. Ezért tudtuk elérni hogy versenyképes piaci árakat alakíthattunk ki. Méretregyártott és standard méretű fa és műanyag ablakok és ajtók, valamint beltéri ajtók forgalmazását és beépítését is végezzük. Webáruházunkban standard méretű nyílászárók közül válogathat, de cégünk az egyedi igényeket is kiszolgálja. Amennyiben méretregyártott nyílászáróra van szüksége kérjük e-mail-ben, telefonon, vagy személyesen vegye fel velünk a kapcsolatot.

Boldogfa

Boldogfa

Minden méret hozzávetőleges. A képeken látható színek a fényképezés és a nyomtatás korlátainak figyelembe vételével szemlélendők. Minden vázlat és 3D rajz a gerendaházak külsejét és formáját reprezentálják és nem tekintheők az eredeti házak pontos ábrázolásának. A fényképeken szereplő ajtókon és ablakokon kisebb változtatások hajthatók végre. Fenntartjuk a jogot a műszaki leírás apróbb változtatásaira. A faanyag természetes tulajdonságai miatt néhány kisebb módosítás elvégezhető. Ezek a készégek egy gyakorlott barkácsoló ember számára könnyen elsajátíthatók.

Csercsics Kft.

Csercsics Kft.

A Csercsics Faipari Kft. Magyarország faiparának fontos résztvevője, amely több mint két évtized gazdag tapasztalatára tekinthet vissza a bútoripari alkatrészek gyártásában és a szerelvények forgalmazásában. Piacvezető pozíciót mondhat magáénak a német és olasz technikákkal gyártott 3D fóliázott frontok gyártásában, de jelentős mennyiségben állít elő tömörfa és furnérozott bútorfrontokat is. A termékskála magába foglalja a bútoriparban előforduló szerelvényeket, kiegészítőket, segédanyagokat. Ezen termékek a cégalapítás kezdetén nagy tudatossággal kialakított hálózatépítési munka eredményeképpen az egész országban ismertek és kedveltek. A nyugati országok közelsége és az időközben kialakított jó szakmai kapcsolatok következtében, 2009 óta a német bútorpiacra gyárt tömörfa étkezőgarnitúrákat. A cég export tevékenysége a román, szlovén, szlovák és osztrák piacokra is kiterjed. Folyamatos innovatív megoldásokon töprengve, a külföldi faipari vásárokat rendszeresen látogatva igyekszünk a hazai és külföldi Partnereink változó igényeinek megfelelni. Termékkínálatunk részben megtekinthető viszonteladóink üzleteiben, teljes árupalettánk pedig a toronyi bemutatótermünkben, valamint Nagykanizsán a Fa-Feri Kft-nél, Veszprémben a Bonti bt-nél és Sopronban a Bástya Bútorlapcentrum Kft-nél.

Deák Diák

Deák Diák

Ön a Deák Diák Kft. webáruházát látja. Weboldalunkat folyamatosan fejlesztjük annak érdekében, hogy minél széleskörűbb kiszolgálást biztosítsunk. Megcéloztuk az intézmények teljeskörű ellátását, így bármely megkeresést szívesen fogadunk. Kinálatunkban nem szereplő termékek, szolgáltatások esetén kérjen tájékoztatást! Írja meg nekünk, mi az amit nem talál vagy már több helyen is elutasították! Egyre több termék esetben elérhetők a mennyiségi kedvezmények, melyek révén akár 2-10 al kedvezőbb áron vásárolhatnak tanulóasztalokat, székeket! A termék kiválasztása után, a mennyiségek megadásakor (módosításkor Frissítés) automatkusan számolja a kedvezményt a kosárban. Termékekinket a bal oldali listából kiválasztva megtekintheti leírásokkal, bruttó árakkal. Regisztráció nélkul böngészhet, kiválaszthat temékeket, amit bevásárló kosarában gyűjt össze. Ez még nem kötelezi Önt semmire, ugyanakkor mindenképp hasznos segítség a pontos számításhoz, szállítás becsléshez.

Expressz tetőfedés

Expressz tetőfedés

Teljeskörű kivitelezés, anyagbeszerzés Ingyenes felmérés, anyagszámítás, árkalkuláció készítés Ács és bádogos munkák koordinálása Az Expressz Tetőfedő vállalkozás 1988 -ban alakult. A létszám, a tudás és a felszereltség folyamatosan emelkedett. Jelenleg 6 állandó fő dolgozik. Tetőfedő 2 fő, ács-állványozó 2 fő, 1 fő gépkezelő, 1 fő segédmunkás. A biztonságos munkavégzéshez Krause homlokzati állvány és speciális acélháló áll rendelkezésre. Az anyagok fel- és letermeléséhez 1 db. 19 m -es elektromos, 1 db. 35 m -es benzinmotoros, hidraulikus rendszerű felvonó áll rendelkezésre. A megalakulástól végigjárt tanfolyamok eredménye: BRAMAC rendszermester VELUX szakbeépítő CREATON ajánlott tetőfedő GERARD szakkivitelező TEGOLA szakkivitelező TONDACH ajánlott tetőfedő Tetővel kapcsolat teljeskörű kivitelezés, anyagbeszerzéssel.

Fa - Feri Kft.

Fa - Feri Kft.

A Fa-Feri Kft. története 1991. januárjában kezdődött, kezdetben 1 fővel, asztalos ipari munkák gyártása, valamint faipari alap- és segédanyagok forgalmazása céljából. Társaságunk létrejöttét az alapító személyes ambíciója, a jobb és magas színvonalú szolgáltatásnyújtás igénye, a lakossági célú, egyedi előállítású termékek iránti egyre növekvő kereslet és a bútorgyártó vállalkozások beszállítójává válás motiválta. A kezdeti nehézségek leküzdése után hitel lehetőséget kihasználva, valamint saját anyagi forrást igénybe véve, 1996. július 1.-én alakult át a Társaság Fa-Feri Kft.-vé. A megalakult vállalkozás 1 fő faipari szakképzettségű, évtizedes gyakorlattal rendelkező tulajdonosból állt, a vállalkozás fejlődésének ütemében a létszám is fokozatosan bővült. A Társaság beindítása a piac telitettsége miatt nem ment minden zökkenő nélkül, valamint az egyedi termékek előállítását igénylők felkutatása is nehézségekbe ütközött. A magas szakértelemre alapozva, Társaságunk széleskörű megismertetésével sikerült elérni, hogy nagyüzemek beszállítójává váltunk, és megrendelőink köre folyamatosan bővült, egyre növekvő bizalommal fordultak Társaságunk felé.

Fritz asztalosipar

Fritz asztalosipar

Üdvözlöm, Fritz László asztalosmester vagyok. Amikor az otthonát tervezi, gondosan ügyel arra, hogy minden nyílászáró és bútor megfeleljen az Ön ízlésének. És ez így van rendjén. Mi a tökéletes asztalos termékek titka? Mi az, ami egy lakást igazi, meghitt, barátságos otthonná varázsol? Berendezési tárgyai milyen elvárásoknak kell, hogy megfeleljenek? Mi az amitől, ha rájuk néz, elégedettség fogja el? Most biztosan olyan válaszok fogalmazódnak meg Önben, hogy kellemes formák, színek összhangja, pontosan illeszkedő méretek, ízléses kiegészítők, szerelvények. Önnek igaza van. Ezek mind fontosak. De mégis mi az az egyetlen, mindennél fontosabb tulajdonság, ami igazán a tökéletesség érzetét kelti? Mi az, amitől úgy érzi, itt minden olyan otthonos? Mitől válnak bútorai valódi berendezési tárgyakká?

Gadányi Tamás

Gadányi Tamás

Új tető építése, meglévő tető átépítése, cseréje. Fafödém készítés, garázsok, kerti tárolók, kerti pavilonok, elő tetők, teraszok, árnyékolók építése. Zsaluzás, alap, födém és betonkoszorú zsaluzása. Lemezfedések készítése (aluminium, horganyzott-, színes aluminium, vörösréz), Ablakpárkányok, Kémény és falszegélyek, Függő és ereszcsatornák, Lefolyók, Vízgyűjtők, Vápák, Kiköpők, Óromszegélyek, Ereszszegélyek, Hajlatbádogok, Véglemezek, Sarokdíszek, Csúcsdíszek, Tetőkibúvók, Világítóablakok és egyéb bádogos szerkezetek javítása, vagy új szerkezetek kialakítása, gyártása és beépítése. Lindab, Rheinzink, Prefa.

Hirdetés
Jagafa

Jagafa

Mert a fának karaktere van! A fa kiváló hőszigetelő képességekkel rendelkezik emiatt nem kell félni, hogy a házakban hőhidak alakulnak ki, sőt inkább energiát takarítunk meg alkalmazása során, amit nem csak a fűtési számlánkon érzékelünk hanem az épület értékét is jelentősen emeli! A fából készült munkák szerte a világon újra reneszánszukat élik, hiszen a benne rejlő műszaki, statikai és esztétikai lehetőségeket modern korunk építészei is felfedezték. mint az egyik legtermészetesebb megújuló anyagot amit a természet ránk bízott. Az évek során szerzett tapasztalatainkat szívesen kamatoztatjuk

Kanizsa bútor Kft.

Kanizsa bútor Kft.

Magyar tervezők által, magyar szakembergárdával és magyar alapanyagokból készítjük a Magyar Termék Nagydíjjal is kitüntetett bútorainkat. A nagyrészt tömörfából készülő bútorok az Ön lakásának praktikusságot, kényelmet, eleganciát kölcsönöznek. A tervezés során messzemenőkig figyelembe vesszük megrendelőink igényeit. A bútor melyet Önnel közösen tervezünk, alapul véve az önnek tetsző bútorcsaládunk stílusát, egyedi lesz, hiszen nincs két egyforma ember, így nincs két egyforma elképzelés sem. Rendkívül széles termékskálával rendelkezünk: nappali bútroktól a tálalóbútorokig, a komódoktól a íróasztalokig, falburkolatoktól a mennyezet burkolatig.

Kész ház kivitelezés

Kész ház kivitelezés

Ezen tevékenységekből kiemelten végezzük az Észak-Amerikában kifejlesztett, a nyugati országokban rendkívül népszerű, világszerte rohamosan terjedő, a legszélsőségesebb időjárási viszonyok között is kipróbált, könnyűszerkezetes gyors ház technológiát. Rendszerünk egyaránt alkalmas lakóépületek (családi házak, nyaralók), (földszint + tetőtér), továbbá loggia vagy terasz kialakítását, valamint egyedülálló, iker, vagy sorház építésére.

Profilfa Kft.

Profilfa Kft.

A Profilfa Kft. családi vállalkozás 1990.11.10-én alakult meg, a tulajdonos több évtizedes faipari tapasztalataira és a család több generációnyi faiparban szerzett tradíciójára alapozva. 14.000 m2-es telephelyünk Zala megyében, Keszthely városában található. Keszthely régiójának legnagyobb faipari-barkács-áruházában, mintegy 800 m2-en válogathatnak vásárlóink változatos termékkínálatunk, többek között saját előállítású termékeink közül. Minden anyagféleségből folyamatos raktár készletet tartunk a vásárlóink és viszonteladók kiszolgálására. Termék választékunk alapján vállalkozásunk komoly szerepet tölt be Nyugat-Magyarország fürészárú kereskedelmében.

Ritu-Fa

Ritu-Fa

A teljesség igénye nélkül vállaljuk: - családi házak, nyaralók bútorzatának kivitelezése - panziók, vendéglők, pubok egyedi kivitelezése - kúriák, templomok részére igényes fafaragás - bejárati ajtók, beltéri ajtók, ablakok kivitelezése - lépcsők - konyhabútorok , szobabútorok - beépített szekrények - egyéb asztalosipari termékek gyártása egyedi méretek és igények alapján Ácsmunkák: - könnyűszerkez etes házak - tetőszerkezetek - tetőfedés Műanyag nyílászárók, árnéykolástechnikai eszközök (redőnyrendszerek, reluxák, roletták, stb.) forgalmazása.

Rmp konyhabútor

Rmp konyhabútor

Egy modern konyhabútor számtalan remek tulajdonságot foglal magába: egyszerű, de mégis rengeteg hasznos extra funkcióval bír. Egyedi tervezésű és kivitelezésű bútoraink egyszerre rendelkeznek a mindennapi használathoz szükséges praktikummal a szép és igényes dizájn mellett. Legyen szó konyhaszekrény elemekről, étkező asztalról, vagy székekről, mi segítünk megvalósítani az Önhöz és lakásához illő legjobb konyhát. Napjaink konyhái egyre okosabbak, ehhez nem fér kétség. Számtalan újdonságnak köszönhetően olyan megoldások lehetségesek, amelyek évekkel, évtizedekkel ezelőtt elképzelhetetlenek lettek volna. A klasszikus értékek azonban nem változnak. Klasszikus konyhabútoraink ezt a két jellemzőt egyesítik: külsőleg hagyományos elegancia jellemzi a bútorokat, mely praktikus, innovatív megoldásokat rejtenek a belsejükben.

Tuti menü