Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Zala - Építőipar - Ingatlankereskedés képes leírás - Építőipar, Zala Megye.tlap.hu
részletek »

Zala - Építőipar - Ingatlankereskedés - Építőipar, Zala Megye.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: zala-epitoipar.tlap.hu » Zala - Építőipar - Ingatlankereskedés
Keresés
Találatok száma - 7 db
Capital 99

Capital 99

Cégünk, a Capital 99 Kft. a Nyugat-Balatoni régió egyik vezető ingatlanközvetítő cége 15 éves belföldi és nemzetközi tapasztalattal az ingatlanszektorban. Kiváló helyi és piaci ismeret halmozódott fel nálunk a hosszú évek folyamán. Cégünk elsősorban a Nyugat-Balatoni régióra és a hévizi ingatlanpiacra specializálódott. Erősen érdekeltek vagyunk abban, hogy a minket felkereső és a szolgáltatásainkat igénybe vevő ügyfeleink az elvárásaiknak megfelelően a lehető legjobb szolgáltatást kapják akár eladóként, akár lehetséges vevőként keresik fel irodáinkat. Munkatársaink magasan képzettek, nagy tapasztalattal rendelkeznek és erősen motiváltak abban, hogy az ügyfeleink a lehető legpontosabb, őszinte piaci és műszaki információt kapjanak az eladási vagy vásárlási döntéseik meghozatala előtt. Maximális diszkrécióra törekszünk mind a megbízó eladó, mind a megbízó érdeklődőink érdekében. A személyes ingatlanlátogatásokat megelőzően e-mail formájában vagy postai levél útján informáljuk ügyfeleinket. A kellemes hangulatú és professzionális ingatlanbemutatások alkalmával a lehető legtöbb és legpontosabb műszaki és piaci információt adunk át az érdeklődő ügyfeleink részére. Vásárlói igényekhez igazodó, rugalmas ingatlanlátogatás ütemezésére törekszünk.

Das Haus

Das Haus

Mi, a már magánszemélyek és más ingatlanközvetítők számára is elérhető és alkalmazott hirdetési lehetőségeken kívül, figyelemfelkeltő ingatlanhirdetéseket, más értékesítési technikákat, valamint Magyarországon forradalmi újdonságnak számító ingatlan videót is alkalmazunk, amellyel az Ön eladandó lakását, családi házát, vagy akár más ingatlanát kiemeljük a többi egyazon időben hirdetett ingatlanok közül, mivel a film, videó kifejezőerejénél fogva a legnagyobb hatású marketing kommunikációs eszköz, ezzel lehetőséget adva Önnek az átlagtól eltérő, hatékonyabb hirdetésre és gyorsabb ingatlanértékesítésre.

Hévizi ingatlan

Hévizi ingatlan

Európa legnagyobb vízkészlete az ősi Pannon-tenger felett, Magyarország alatt helyezkedik el. Ennek köszönhetően Magyarország gazdag gyógyvíz- és ásványvíz kutakban. Az ország megítélése ezért nagy jelentőségű Európa szerte. Sokan vásárolnak ingatlant gyógyfürdők környékén, köszönhetően jótékony hatásának, a mozgásszervi, reumatikus, izületi megbetegedések esetén. A Balaton Nyugat-Közép-Európa legnagyobb édesvízi tava. A Balaton fővárosa, Keszthely 40km-es körzetében 4 termál-gyógyfürdő található. Ajánlatainkat is főleg ebből a környékből tudja választani. Cégünk a Bank Invest Kft 20 éves szakmai múlttal rendelkezik , Balatoni és Balaton környéki ingatlanok közvetítésével foglalkozik. Főleg Hévíz, Keszthely, Gyenesdiás, Vonyarcvashegy, Cserszegtomaj, Balatongyörök, Kehidakustány, Alsópáhok, Balatonszentgyörgy településeken rendelkezünk ingatlan ajánlattal. Leginkább családi ház, lakás, üdülő,üdülési jog,építési telek,ár alatti banki ingatlanok választékából minden igényt ki tudunk elégíteni. Forduljon bizalommal hozzánk, hogy álmai ingatlanát megtaláljuk Önnek!

Ingatlanplacc

Ingatlanplacc

Az Ingatlanplacc egy családi vállalkozás. Az Irodában idősebb, több évtizedes szakmai múlttal rendelkező közvetítő - értékbecslő, illetve 2011-ben végzett, fiatal, dinamikus ingatlanközvetítő is van. Az Iroda csak megfelelő végzettséggel rendelkező ingatlanközvetítőkkel dolgozik, így a szakmai hozzáértés minden ügyfelünk számára biztosított. Az Iroda adminisztrátora több éves angliai munkavégzést követően egyrészt korrekt angol nyelvtudással, másrészt a közvetítésben is felhasználható tapasztalatokkal rendelkezik. Tevékenységi körünk lakóházak, nyaralók, telkek, lakások, üzleti jellegű ingatlanok, ipari és kereskedelmi célú telephelyek, műhelyek, raktárak, üzletek forgalmazására és bérbeadására terjed ki. Az ingatlanok felkutatása, közvetítése, az ingatlanüzlet létrehozása mellett vállaljuk az adásvétel, vagy bérlet teljes jogi lebonyolítását is. Segítséget nyújtunk az ingatlanok forgalmi értékének meghatározásában, akár írásban, akár szóban. Értékeléseinket arra jogosult értékelő készíti, a szóbeli tanácsadás kedvező díjjal történik és komoly segítséget ad az ingatlan helyes hirdetési-eladási árának meghatározásában. Üzleti filozófiánk része a kedvező ár - pontos szolgáltatás. Nyitva tartásunk rugalmas, szükséges esetben egyeztetést követően hét végén is szolgáltatunk.

Parcella Bt.

Parcella Bt.

A Parcella Ingatlanforgalmazó Iroda 1991 óta tevékenykedik Keszthelyen. Főleg balatoni és a város vonzáskörzetébe tartozó ingatlanokat kínálunk értékesítésre, de egyedi ingatlan igényeivel kapcsolatosan is szívesen állunk rendelkezésére. Az adatszolgáltatás ingyenes, az eladóval kötött szerződésünk értelmében a jutalékot minden esetben az eladó fizeti. Tevékenységi köreink: Ingatlanforgalmazás Értékbecs lés Kivitelezés bonyolítása Ügyvédi eljárások Épületek energetikai tanúsítása Ha fenti tevékenységeinkel kapcsolatban információt szeretne kérni, vagy megbízná cégünket, kérjük jelezze felénk elérhetőségeinken. Amennyiben ajánlataink között szeretne tallózni, úgy az ingatlan ajánlatok menüpont alatt tud keresni az Önt érdeklő ingatlanra.

Real-Tender Pályázati Tanácsadó és Ingatlanközvetítő Iroda

Real-Tender Pályázati Tanácsadó és Ingatlanközvetítő Iroda

A Real-Tender Pályázati Tanácsadó és Ingatlanközvetítő Iroda négy fő tevékenységi körben nyújt segítséget a gazdasági élet különböző területein működő vállalkozásoknak (egyéni vállalkozók, mikro-, kis- és középvállalkozások, nagyvállalkozások), non-profit szervezeteknek és magánszemélyeknek: Pályázatírás, pályázatfigyelés, projektmenedzselés Közbeszerzési ajánlatok készítése, közbeszerzési tanácsadás Ingatlanközvetítés E-irodai szolgáltatások Az iroda tevékenységének hátterében több mint tíz év szakmai tapasztalat, számos sikeres pályázat, közbeszerzési ajánlat és széleskörű szakmai ismeretek állnak. Dolgozzunk együtt, hogy vállalkozása, egyéb szervezete fejlesztési tervei, projektötletei valóra válhassanak, mert minden szervezet életében elkerülhetetlen a folyamatos változás, és e változást a megvalósult jó ötletek fordíthatják csak a fejlődés irányába.

Rv ingatlan

Rv ingatlan

A Rotaring Kft. Ingatlan és Hiteliroda Zalaegerszeg egész területén és a város környéki településeken foglalkozik ingatlanok adásvételével, bérbeadásával,nyaralók, építési telkek, üzletek, ipari ingatlanok közvetítésével. Üzletkötőink szakképzettek, nagy tapasztalattal rendelkeznek az ingatlan értékesítés területén. Rugalmas munkaidő beosztásuk elősegíti, hogy az eladásra illetve bérbeadásra kínált ingatlanok tulajdonosának időbeosztásához igazodva a lehető legkevesebb kellemetlenséget és fáradozást okozzák. Ingatlan felvételénél munkatársunk az ingatlant felméri, lefényképezi. Bemutatásokhoz az érdeklődőket minden esetben személyesen kikísérjük. A közvetítés mellett ügyfeleink részére földhivatali ügyintézést, jogi szakértőket, hitelügyintézést, épületfelújítási munkát tudunk biztosítani.

Tuti menü