Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Zala - Építőipar - Kertépítés - Kertészek képes leírás - Építőipar, Zala Megye.tlap.hu
részletek »

Zala - Építőipar - Kertépítés - Kertészek - Építőipar, Zala Megye.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: zala-epitoipar.tlap.hu » Zala - Építőipar - Kertépítés - Kertészek
Keresés
Találatok száma - 5 db
Egzóta Díszfaiskola Nagykanizsa

Egzóta Díszfaiskola Nagykanizsa

Családi vállalkozásunk 1986 óta működik Nagykanizsán. Legnagyobb mennyiségben a Smaragd tuját termesztjük. Növényeink nagy részét saját szaporításból neveljük. Két figyelemreméltó saját szelekció is gazdagítja növénykínálatunkat. Növényeink minőségét a kedvező talaj,-klímafeltételek mellett tápanyagkiegészítéssel, folyamatos talajlazítással biztosítjuk. Fontosnak tartjuk a megfelelő, viszonylag nagy térállást, mely a növények színét, formáját, sűrűségét előnyösen befolyásolja. A visszajelzések és a sokéves tapasztalat alapján földlabdás növényeinket kifogástalan állapotban készítjük el. Kertünkben megoldható a helyszíni kiválasztás. Növényválasztáshoz, beültetésekhez szaktanácsokkal segítjük. Várjuk kertészeti árudák, kert,-parképítők és kertszerető magánszemélyek érdeklődését, megrendelését. Célunk üzleti kapcsolatainkban a pontosság és megbízhatóság.

Kanizsa-Kert Kft

Kanizsa-Kert Kft

Kanizsa-Kert Kft fő tevékenységi köre a zöldterületek karbantartása, melyhez a szükséges beruházásokat megtettük. A saját, és partnereink tapasztalatát alapul véve választottuk ki a megfelelő felszerelést, mellyel hatékonyan és professzionális szinten tudjuk nyújtani önnek szolgáltatásainkat. A kert karbantartás mellett vállaljuk kertjének, udvarának teljes körű tervezését, kivitelezését, valamint a web oldalunkon megtalálható további szolgáltatásokat. Kollégáink, partnereink és a megfelelő partnercégeknek köszönhetően cégünk gyors, rugalmas, áraink mindenki számára elérhetőek.

Naste bau Kft.

Naste bau Kft.

Tevékenységünk felöleli az emberi környezet természethez közeli, igényes kialakítását összes elemével, részletével együtt. Egy kínai közmondás szerint az élet akkor kezdődik amikor nekilátunk egy kert építésének.' Mi a díszfaiskolában való termesztéstől kert és térburkolat építésén át a parkfenntartásig egy kézben tartjuk a folyamatokat, és nyújtunk ezzel komplex szolgáltatást megbízóinknak. Törekszünk arra, hogy működési területünkön olyan természetes környezetet alakítsunk ki, építsünk meg és gondozzunk, ami a pihenést, feltöltődést szolgálja esztétikai, fizikai hatásain keresztül.

Park Szolgáltató Kft

Park Szolgáltató Kft

Társaságunk a Park Szolgáltató Kft 1994-ben alakult, a Nagykanizsai Városgazdálkodási Vállalat parkfenntartó és parképítő részlegének megszűnésével. Fő tevékenységünk, Nagykanizsa város zöldterületeinek gondozása. A megalakulásunk óta folyamatosan végzünk kertépítési munkákat is. A társaság vezetői, dolgozói  évtizedes parkgondozási, kertépítési tapasztalattal rendelkeznek. Parképítés, parkosítás, parkfenntartás. Kerttervezés, kertépítés, kerti tavak-, pihenők építése. Fák és cserjék ültetése, gondozása. Utcasorfák telepítése.

Szikla-Kertcentrum

Szikla-Kertcentrum

Szolgáltatásaink, melyekkel ügyfeleink segítségére tudunk lenni: - Költségvetés készítés - Szakmai felügyelet - Szakmai irányítás - Kertrészek átépítése - Kerti tavak építése - Csobogók - Madár itatók - Madárfürdők - Hydro fűvetés - Gyepszőnyeg terítés - Gyepfelújítás

Tuti menü