Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Zala - Építőipar - Tervezők - Tervezői irodák képes leírás - Építőipar, Zala Megye.tlap.hu
részletek »

Zala - Építőipar - Tervezők - Tervezői irodák - Építőipar, Zala Megye.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: zala-epitoipar.tlap.hu » Zala - Építőipar - Tervezők - Tervezői irodák
Keresés
Találatok száma - 6 db
Donga Kft

Donga Kft

A Donga Építőipari Tervező, Kereskedelmi és Általános Szolgáltató Kft 1993. január 1-én jött létre az 1990-től működő jogelőd Donga Gmk átalakulásával, a törvényben előírt törzstőkével. A Kft 100 %-ban magyar tulajdonban van. Tulajdonosi köre 4 fő magánszemély, akik végzettségüket tekintve különböző feladatok ellátására szakosodtak. Cégünk fő tevékenysége az építőipar, ezen belül elsősorban az építészeti tervezés, a megtervezett épületek kivitelezésének lebonyolítása, illetve felelős műszaki vezetés ellátása. A tervezési jogosultság az ország egész területére érvényes. A tervezést ügyvezetőként saját magam jegyzem, a Zala Megyei Építész Kamara tagjaként, a jogosultságomnak megfelelően.

Kozma Zsuzsanna építész

Kozma Zsuzsanna építész

Az épületek, melyekben élünk hatással vannak érzéseinkre, idegrendszerünkre, hangulatunkra, társas kapcsolatainkra. Az épületek határoló szerkezetei mintegy bőrréteget képeznek körülöttünk, melyek befolyásolják érzéseinket éppúgy, ahogy szervezetünk hangulatunkat. Nem csak a benne lakókra, hanem a környezetében élőkre is hatással van. Nem mindegy, hogy milyen kontextusban van a helyi közösséggel, az adott építési szokásokkal, anyagokkal, kulturális örökséggel, hiszen csak akkor tud szerves része lenni az élettérnek, ha odavaló, így a használói is akkor érzik magukénak, ha tényleg ő maguk tükröződnek az épületben.

Modern építész tervező referenciával

Modern építész tervező referenciával

Az építész tervező egységet teremt - ezért fontos, hogy képes legyen egyszerre látni egy építész és egy belsőépítész szemével. Munkáim során - amelyek Budapest mellett több nagyvárosban, például Londonban, Bécsben és Sydneyben is láthatóak - mindig arra törekszem, hogy összhangba hozzam a természetes és az épített környezetet egymással mindvégig szem előtt tartva az építészet, a belsőépítészet, valamint a kert- és tájtervezés szempontjait. A végeredmény ezáltal képes kiemelkedni az átlagból. Hívjon bizalommal.

Molnár Attila  építészmérnök

Molnár Attila építészmérnök

Zalaegerszeg mellett lakom. 1999 óta vagyok tagja a Magyar Építész Kamarának. 2004 óta a legmagasabb (vezetői) É1 tervezői minősítéssel rendelkezem. Mindenféle épület tervezésével foglalkozom: Családiház Sorház Társasház Étterem, Cukrászda Hotel, Panzió Közösségi épületek Üzlet, Bolt Ipari épületek

Stílus Tervezői és Kivitelezői Kft

Stílus Tervezői és Kivitelezői Kft

A Kft. 1990. február 1-én alakult, a törzstőkéje 3.000.000.- Ft. Telephely: Nagykanizsa, Kossuth tér 2. A Kft. fő tevékenységi köre az építőipari tervezés, de az elmúlt években többször végzett beruházás lebonyolítást, ill. kivitelezést fővállalkozásban a tervezéstől a kulcsátadásig. Műszaki ellenőrzést több éve folyamatosan végez. Egy vezető építész és vezető statikus tervező, valamint egy építész tervező kollégánk van.

Zala Art épitész tervező iroda

Zala Art épitész tervező iroda

Tevékenységi körök: - Építésztervezés - Településtervezés - Komplex generáltervezés - Projekt előkészítés Jelentősebb terveinket és megvalósult munkáinkat a mellékelt referencia anyag tartalmazza. Tevékenységünk az építész szakma szinte minden szegmensét lefedi: családi házak, társasházak, üzletek, ipari épületek, szakrális épületek, településrendezési tervek, beépítési- területfelhasználási tervek, fürdő és szálloda projektek..

Tuti menü