Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Zala - Építőipar - Út és mélyépítés képes leírás - Építőipar, Zala Megye.tlap.hu
részletek »

Zala - Építőipar - Út és mélyépítés - Építőipar, Zala Megye.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: zala-epitoipar.tlap.hu » Zala - Építőipar - Út és mélyépítés
Keresés
Találatok száma - 4 db
Hidro Mélyépítő és Szolgáltató Kft

Hidro Mélyépítő és Szolgáltató Kft

A főtevékenység a mélyépítési tevékenységen belül a vízvezeték (hálózat, bekötővezeték, kapcsolódó műtárgy) építés. Ehhez szorosan kapcsolódik a kisebb közművek vízrendszereinek üzemeltetése, egyes részrendszerek üzemeltetése. A Társaság a főtevékenysége mellett vállalkozik vízrendszerek karbantartására, fúrt és ásott kutak valamint hidroglóbusz tisztításra, belső hálózatokon hibaelhárítási tevékenység elvégzésére is. A Társaság hosszú távú stratégiáját a pontos, gyors minőségi munka szem előtt tartása határozza meg. Ezért olyan szervezet fenntartása a cél, amely könnyen átlátható, képes a gyors reagálásra úgy, hogy az nem megy a minőség rovására. A cégnél mindenki rendelkezik a szükséges szakmai ismeretekkel, valamint szakmai tapasztalatokkal, ami szintén elengedhetetlen az említett stratégia megvalósításához.

Hydrocomp Mélyépítő Kft.

Hydrocomp Mélyépítő Kft.

Közműépítési munkák: -vízellátás, -csatornázás (szennyvíz, csapadékvíz), -gázvezeték, Környezet gazdálkodási munkák: -településfejlesztés, -környezettanulmány, Vízrendezési munkák: -szakszerű, környezettudatos tervezés és lebonyolítás.

Sándoraszfalt Kft.

Sándoraszfalt Kft.

Vállalunk kisebb és nagyobb aszfaltozást, útépítést ! Kézi és gépi aszfaltozás egyaránt. Cégeknek, Önkormányzatoknak és magánszemélyeknek is ! Hívásra ingyenes helyszíni felmérés, árajánlat! Tevékenységeink: Telephelyek, utak, terek, parkolók, gépkocsi bejárók, járdák, kerékpárutak, mélygarázsok : építése, aszfaltozása, kátyúzása, térkövezése, betonozása, csarnokok, magtárak belső aszfaltozása, régi, rossz, felfagyott, sómart, repedezett betonos udvarok, járdák, gépkocsi bejárók felújítása aszfaltozással, alapréteg készítése, zúzalékolással, földmunkával, szegélykövezés, mart-aszfalt út építése. Ajánlatunkból: Hengerelt aszfalt készítése AC-11-es vagy AC-8-as aszfaltkeverékből 4 cm vtg-ban anyaggal együtt kompletten : nettó 3000 ft / m2 Költségkímélő megoldásként ajánljuk az építést mart aszfaltból: A régi útfelületek felszedéséből keletkező mart aszfalt kiválóan alkalmas útalapok készítésére, melyet az elterítés után úthengerrel tömörítünk. Ez önmagában is kiállja az időjárás megpróbáltatásait.

Szabadics közmű és mélyépítő Zrt

Szabadics közmű és mélyépítő Zrt

A társaság jövőbeni célja, hogy az elmúlt években megteremtett értékekre alapozva egy korszerűen, hatékonyan működő társaságot építsenek, melynek elsődleges küldetése az elégedett megrendelői kör bővítése. Bízunk abban, hogy az elmúlt évek fejlődését fenn tudjuk tartani, és mélyépítő középvállalatként a megcélzott területeken további sikereket érünk el. Ennek érdekében folyamatosan törekszünk arra, hogy jobb műszaki megoldásokat dolgozzunk ki, újabb, még takarékosabb, még jobb minőséget eredményező technológiákat vezessünk be. Célunk, hogy a versenyképes árak mellett az általunk elvégzett munka műszakilag kifogástalan legyen, egyúttal kivitelezés közben környezetünket is a lehető legkevésbé terheljük meg.

Tuti menü